Diensten

Woningfotografie

Voor een succesvolle verkoop van uw woning zijn professionele en sfeervolle beelden van essentieel belang om op te vallen bij potentiële kopers. Bij Fotografie-Lijn staat de kwaliteit van de foto's voorop, waarbij ik zorgvuldig let op de compositie en belichting. Oog voor sfeer en detail kan een belangrijke rol spelen in het creëren van een aantrekkelijke woningpresentatie.

360º foto's

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om 360º foto's te maken, waardoor kijkers de volledige omgeving kunnen verkennen. Met deze techniek kunnen ze als het ware rondkijken in de woonkamer, keuken of slaapkamer, alsof ze zelf ter plaatse zijn.

Woningvideo

Een woningvideo voegt absoluut waarde toe aan uw presentatie. Hiermee kunt u potentiële kopers laten zien hoe de woning is ingedeeld en een gevoel van de ruimte overbrengen.

Hoogtefotografie

Als extra service bied ik ook hoogtefotografie aan, waarbij ik gebruik maken van een drone. Deze techniek is met name geschikt voor alleenstaande woningen, of een mooie woning in een natuurgebied.

3D Artist Impression

Hieronder zie je een voorbeeld hoe je een ruimte kunt indelen. Het is voor huizenzoekers soms lastig om te zien wat je met een lege woonruimte kunt doen. Met een Artist Impression kun je dat goed inzichtelijk maken.

 

Voor al mijn diensten gelden de algemene voorwaarden van Fotografie-Lijn.

Deze zijn te downloaden onderaan de pagina.