Woning- & interieurfotografie

Professionele foto’s helpen om uw woning sneller te verkopen of te verhuren. Fotografie-Lijn denkt met je mee en besteedt ruim aandacht en tijd aan de woning. Als gecertificeerd vastgoedfotograaf let ik op details en kies ik de beste compositie en invalshoek van de ruimte die ik fotografeer.

Aantrekkelijke foto's van de woning, nodigt kijkers eerder uit om in het echt te gaan kijken. Daarom vind ik het belangrijk dat de foto's eenheid in kleur en sfeer uitstralen en de werkelijkheid weergeven vanuit het mooiste gezichtspunt!

Dat geldt óók voor het verhuren van je vakantieverblijf. De juiste sfeer en een goed gevoel van een vakantiewoning kan de doorslag geven om te boeken.

Voor prijzen en informatie neem contact met mij op via onderstaande button.

3D Artist Impression

Hieronder zie je een voorbeeld hoe je een ruimte kunt indelen. Het is voor huizenzoekers soms lastig om te zien wat je met een lege woonruimte kunt doen. Met een Artist Impression kun je dat goed inzichtelijk maken.

Wat klanten zeggen....

"In oktober 2022 heeft Fotografie-Lijn mijn loft in Rotterdam gefotografeerd. Dat leverde prachtige foto's op voor de verhuursite Airbnb. De afspraak was snel gemaakt. Tijdens het fotograferen gaat ze heel zelfstandig en doelgericht te werk. Ze ziet snel de goede hoek en belichting en maakt ook de fraaie close-ups van bijzonderheden. De volgende dag had ik de resultaten binnen waar ik erg blij mee ben."

Dick, Rotterdam

"Marjolijn heeft prachtige foto's gemaakt van onze woning. Voor ons was het belangrijk dat de sfeer van de woning tot zijn recht zou komen, dat is goed gelukt. Op de dag van de afspraak was de weersvoorspelling: regen en grauw. Marjolijn bood aan om een dag eerder te komen, zodat de tuin er vriendelijker uit zou zien op de foto's. Dat vinden wij topservice."

Ad & Kitty, Nieuwekerk a/d IJssel

"Marjolijn heeft ons geholpen et de fotografie van mijn woning in Dordrecht voor Funda. Niet alleen prachtige foto's maar ook snelle service en ze nam zelfs de moeite om op een andere dag (waarop de zon scheen) alvast foto's van buiten te nemen zodat we verzekerd waren van mooie buitenfoto's. Wij zijn erg tevreden en kunnen haar van harte aanbevelen."

Malou, Dordrecht