Online cursus Lightroom

 

Wil je ontdekken hoe je Lightroom optimaal kunt benutten om je foto's te bewerken? Dan is deze cursus precies wat je nodig hebt!

Tijdens deze cursus leer je alles over het bewerken van RAW foto's en samenvoegen en bewerken van HDR foto's, het importeren en exporteren van afbeeldingen, en het organiseren van je foto's in handige mappen.

Bovendien kun je de gebruikte foto's in de video's downloaden, zodat je zelf actief kunt meedoen en oefenen. Schrijf je in om je fotografie naar een hoger niveau te tillen!

 

Aanbieding

Online cursus Lightroom

€ 34,95 € 24,95
Aanbieding

Online cursus Lightroom

€ 34,95 € 24,95

De cursus bestaat uit 6 video's waarin helder wordt uitgelegd hoe Lightroom werkt. De foto's die in de video's worden gebruikt, zijn beschikbaar om te downloaden, zodat je zelf kunt oefenen.

Je hebt 6 maanden toegang tot deze online cursus.


Workshop fotograferen

In de afgelopen jaren heb ik via diverse workshops en cursussen uitgebreide kennis en ervaring opgedaan op het gebied van fotografie.

Het doorgeven van mijn expertise aan anderen geeft mij veel voldoening, met name via persoonlijke workshops voor één of twee personen.

Hierbij is er ruime aandacht voor het aanleren van essentiële vaardigheden in het goed leren kennen van de camera en het maken van hoogwaardige foto's.

Mocht je willen leren om uit de automatische stand te stappen en zelf in de M-stand te fotograferen, dan kan ik je hierbij helpen. In een dagdeel kun je zelf de instellingen van je camera beheersen en betere foto's maken.

Ben je al bekend met je camera, maar wil je meer leren over macro-, avondfotografie of lange sluitertijden, boek een workshop en we gaan in de praktijk gelijk aan de slag.

Met het boeken van een workshop, krijg je 50% korting op de online cursus Lightroom. 

Voor een afspraak maken of vragen, neem contact op via info@fotografie-lijn.nl of Whatsapp 06 25 18 79 26

Betaling zal plaatsvinden op de dag van de workshop. 

Tarieven workshop:

1 persoon = € 130,- 

2 personen = € 200,- 


Portfolio


Tijdens de workshop kan ik je leren om mooie en betere foto's te maken. Voor inspiratie zie mijn portfolio macro, landschap en architectuur.

Macro

Landschap

Architectuur


Te koop!

Heb je interesse in een foto, laat het me weten via een bericht. Voor meer beelden zie hierboven!

Mijn foto's kun je ook bestellen voor een afdruk op canvas, plexiglas of iets anders bij picfee.com.

Zie hieronder wat voorbeelden van mijn afbeeldingen.