Blogs

Voor en Na!

Het klinkt heel cliché maar een eerste indruk is heel belangrijk. Daar kun je potentiële kopers mee bereiken. Als een foto van de woning niet de juiste compositie en sfeer heeft zal een kijker afhaken en door scrollen naar de volgende woning. En dát wil je niet als verkoper van de woning.

Lees meer »

Artist Impression

Het verkopen van een woning die leegstaat, kan een uitdaging zijn voor zowel verkopers als potentiële kopers. Bij een lege ruimte is het lastig om de indeling van de woning te visualiseren.

Lees meer »

Ondernemerschap deel 2

Het starten van een onderneming kan een spannende maar ook uitdagende tijd zijn. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en te weten wat er allemaal bij komt kijken. In deze blog wil ik graag mijn ervaring delen over het starten van mijn eigen bedrijf "Fotografie-Lijn" en hoe ik dit heb aangepakt.

Lees meer »

Ondernemerschap deel 1

December 2022 ben ik begonnen met de opleiding ondernemerschap. Met als doel om mijn eigen bedrijf op te zetten voor vastgoedfotografie en workshops in fotografie.

Lees meer »

Macrofotografie

In de wereld van de fotografie zijn er talloze manieren om je onderwerpen vast te leggen. Macrofotografie is een fascinerende tak van fotografie waarin je je onderwerp op grootse wijze in beeld brengt. Het stelt je in staat om details te ontdekken die normaal gesproken aan het blote oog voorbijgaan. Of het nu gaat om het oog van een insect, bloemen, schelpen of paddenstoelen, macrofotografie opent een wereld van verborgen schoonheid.

Lees meer »

Lightpainting

Met een spiegelreflex of systeemcamera kun je als het donker is met lange sluitertijden hele leuke foto's maken met een lichtbron.

Lees meer »

Zoektocht spiegelreflex vs systeemcamera

Ik ben in het bezit van APS-C oftewel een cropcamera. Nu wil ik een upgrade maken naar een full frame camera. Op internet kom je genoeg informatie tegen wat de voor- en nadelen zijn. Maar desondanks wist ik niet welk camera ik nu moest gaan kopen. In de winkel kreeg ik het advies voor een systeemcamera te gaan omdat de spiegelreflex verleden tijd is.

Lees meer »