Voor en Na!

Het klinkt heel cliché maar een eerste indruk is heel belangrijk. Daar kun je potentiële kopers mee bereiken. Als een foto van de woning niet de juiste compositie en sfeer heeft zal een kijker afhaken en door scrollen naar de volgende woning. En dát wil je niet als verkoper van de woning.

Het is daarom belangrijk dat je een goede fotograaf in de arm neemt. Neem geen genoegen met matige foto's. Je wilt dat je woning goed in beeld gebracht wordt, met dezelfde sfeer qua kleur en belichting.

De kijker moet het gevoel krijgen dat hij zichzelf daarin ziet wonen. Dat geldt óók voor een makelaar. Een goede fotograaf zal ook het visitekaartje zijn voor de makelaar.

In deze voorbeelden laat ik zien hoe je vanuit dezelfde invalshoek een hele andere foto kan maken. Bijvoorbeeld door meer lucht om een woning heen. De juiste belichting door daglicht te gebruiken in plaats van een flitser. Dat geeft een reëler beeld van de woning.

Als vastgoedfotograaf gebruik je een groothoeklens, maar het nadeel daarvan is dat als je te veel groothoek gebruikt een ruimte te groot kan laten lijken en dan klopt het perspectief niet.

Mocht je op zoek zijn naar een goede fotograaf, neem vrijblijvend contact met mij op of kijk op website voor mijn portfolio!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.