Welkom!

Over mijzelf

Leuk dat je mijn website bezoekt!

‚ÄčMijn naam is Marjolijn Nugteren, getrouwd en ik heb 3 kinderen. Ik woon in Barendrecht vlakbij de mooie stad Rotterdam.

Van jongs af aan heb ik altijd al plezier gehad in fotograferen. Sinds 2017 heb ik het actief opgepakt en ben ik begonnen met een spiegelreflex camera. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis over fotografie te vergroten en om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik bewerk mijn foto's in Lightroom om ze dat extra "wauw" gevoel te geven.

Gecertificeerd woning fotograaf

Ik ben gecertificeerd vastgoed fotograaf. Dat helpt me nog beter te zijn in waar ik goed in ben: uw woning mooi en professioneel op beeld zetten met behulp van mijn kennis en ervaring. En -niet onbelangrijk- mijn oog voor detail.

Mijn focus ligt dan ook op het maken van mooie foto’s die de sfeer van uw woning goed weergeven. Foto’s waar woningzoekers enthousiast van worden en die een succesvolle verkoop of verhuur van uw woning bevorderen.

Voor meer informatie klik hier.

Workshop

Als je geïnteresseerd bent in het vergroten van je kennis over fotografie en daar hulp bij nodig hebt, help ik je graag. Kijk voor meer informatie bij workshop.

Ik ben ook actief op Instagram, waar ik regelmatig mijn werk deel. Als je meer van mijn foto's wilt zien, nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn Instagram account.

Heb je vragen en/of opmerkingen laat het me weten via het contactformulier of stuur een mail naar info@fotografie-lijn.nl