Over mij...

Leuk dat je mijn website bezoekt!

‚ÄčMijn naam is Marjolijn Nugteren en ik woon in Barendrecht vlakbij de mooie stad Rotterdam.

Van jongs af aan heb ik altijd al plezier gehad in fotograferen. Sinds 2017 heb ik het actief opgepakt en ben ik begonnen met een spiegelreflex camera. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis over fotografie te vergroten en om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik bewerk mijn foto's in Lightroom om ze dat extra "wauw" gevoel te geven. Wil je ook je foto's kunnen bewerken in Lightroom. Kijk voor meer informatie bij workshop.

Fotograaf

Begin 2023 heb ik de stap gemaakt naar mijn eigen bedrijf en mij ingeschreven bij KvK als fotograaf. Na de opleiding vastgoedfotograaf en ondernemerschap te hebben gevolgd, ben ik gecertificeerd vastgoed fotografe en dat helpt me nog beter te zijn in waar ik goed in ben: uw woning mooi en professioneel op beeld zetten met behulp van mijn kennis en ervaring. En -niet onbelangrijk- mijn oog voor detail.

Voor meer informatie klik hier.

Aquarel

Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en als ik niet fotografeer, ben ik bezig met aquarelleren. Ik maak huisportretten van woningen voor de makelaar of als leuk cadeau te geven aan familie of vrienden. Neem een kijkje op mijn pagina Aquarel-Lijn voor voorbeelden of mijn instagram account "aquarel-lijn"

 

Workshop

Als je geïnteresseerd bent in het vergroten van je kennis over fotografie en daar hulp bij nodig hebt, help ik je graag. Of

Ik ben ook actief op Instagram, waar ik regelmatig mijn werk deel. Als je meer van mijn foto's wilt zien, nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn instagram account "fotografie-lijn"

Heb je vragen en/of opmerkingen laat het me weten via het contactformulier of stuur een mail naar info@fotografie-lijn.nl

 

Fotografie-Lijn